Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk imponeert: 'Ik wil gewoon voetballen en genieten'

Laatste update:

"Bij een club als Liverpool voel je altijd al een beetje druk", aldus Van Dijk in de Engelse media. "Dat moet ook en ik heb er geen last van. Ik wil gewoon voetballen. Ik wil van de wedstrijden genieten. Niet veel mensen krijgen de kans om te doen wat wij doen. Hier ben je ooit voetballer voor geworden. Omdat je plezier hebt in datgene wat je doet en dat is wat ik ook nu nog hoop te doen."

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Het geeft altijd een fijn gevoel om zowel Nederland als Liverpool te helpen, maar we doen het samen. We willen samen groeien, ook bij Liverpool. Beide teams hebben geweldige spelers en iedereen doet zijn best. Uiteindelijk zijn we allemaal één en ik geniet gewoon van iedere minuut", aldus de aankoop van ongeveer 85 miljoen euro.

Met Liverpool gaat Van Dijk woensdag op bezoek bij Paris Saint-Germain. Een zege is voldoende om de laatste zestien in de Champions League te bereiken. "Ik heb geen enkele angst", aldus Van Dijk. "We respecteren PSG als team, maar we willen gewoon winnen. We gaan er helemaal voor, zijn gemotiveerd en zullen zorgen dat we er klaar voor zijn." Of Sadio Mané kan spelen, is nog onduidelijk. De aanvaller is niet honderd procent fit.

-
PSG - Liverpool eindigt in een ...

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
9
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
108
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties