Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Dijk is niet de speler die binnenkomt en alles oplost, zo goed is hij niet'

Laatste update:

"Het is een foutje van Van Dijk. Op de een of andere manier had hij niet voor de bal moeten gaan, het is niet zijn kopbal. Misschien probeert hij teveel. Je ziet dat hij de bal naar beneden kopt, omdat de bal nog niet helemaal bij hem is", zegt Carragher tegenover Sky Sports. "Het is ook onzin om te denken dat alle defensieve problemen opgelost zijn met de komst van Van Dijk. Hij is niet de speler die binnenkomt en alles oplost, zo goed is hij niet."

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

"Als we tegen verdedigers als Tony Adams en Jaap Stam speelden, zeiden we altijd dat we de bal niet door de lucht bij hen in de buurt moesten spelen. Het idee dat Van Dijk alles weg gaat koppen, is een grap. Dat gebeurt niet", stelt de oud-verdediger van Liverpool. Hij krijgt bijval van Slaven Bilic, die vindt dat Liverpool niet teveel moet steunen op Van Dijk. "Als ze er nu in gaan geloven dat hij alles moet hebben, komen ze in de problemen. Ook al is hij een geweldige speler."

In Wales speelde Van Dijk zijn eerste competitiewedstrijd voor Liverpool, nadat hij eerder zijn debuut had gemaakt in het FA Cup-duel met Everton. Tegen the Toffees zorgde de verdediger in de slotfase voor het winnende doelpunt. Liverpool maakte eerder deze maand een bedrag van 84,5 miljoen euro over naar Southampton voor Van Dijk.

Ben jij het met Jamie Carragher eens?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
11
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties