Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk 'koopje van de eeuw': 'Wow, is deze jongen beschikbaar?'

Laatste update:

"We bekeken de beelden van hem bij FC Groningen en hadden zoiets van: Wow, is deze jongen beschikbaar? Er moet iets mis zijn met hem. Misschien heeft hij maar één oog. Dan ga je kijken en denk je: God, hij kan zonder problemen voor ons spelen", aldus de trainer in gesprek met de Daily Mail. Lennon zag Van Dijk als 'een Rolls-Royce' en beschouwt hem als 'een van de koopjes van de eeuw'.

Meer: Van Dijk naar Real Madrid? ‘Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren’

"Hij kon zonder problemen schakelen. Technisch ongelooflijk. Ik dacht: er moeten Premier League-scouts zijn die hem in de gaten houden. Maar uiteindelijk pikten wij hem op voor iets meer dan twee miljoen euro. Ik kon het niet geloven", aldus Lennon, die al snel overtuigd was van de kwaliteiten van Van Dijk toen de manager de verdediger met eigen ogen ging bekijken.

"Ik bekeek hem bij een wedstrijd tegen Ajax en hij maakte een fout. Maar na tien minuten kijken wist ik genoeg en was ik overtuigd. Mensen zeggen dat hij beter is geworden, maar hij was al zo goed toen hij 22 jaar was. Je vraagt je af wat ze allemaal dachten. Het feit dat Schotland niet zo hoog staat aangeschreven, heeft er misschien voor gezorgd dat hij niet zo snel transfereerde."

Wie wint de Champions League?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
18
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
6
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties