Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk krijgt de volle lading in Engelse media na zeperd in Londen

Laatste update:

Na een kleine twintig minuten spelen sprintte Bryan Mbeumo moeiteloos langs Van Dijk, waarmee hij de corner inleidde waaruit de openingstreffer zou worden gemaakt. "Niet voor de eerste keer dit seizoen speelde de gedachte op dat Van Dijk fysiek niet meer is wat het geweest is", schrijft The Guardian over het moment. "Van Dijk oogde traag toen Bryan Mbeumo langs hem racete voor een gouden kans in de eerste helft", pent The Telegraph op soortgelijke wijze.

De Liverpool Echo beoordeelt het optreden van de 31-jarige stopper met een 4, en geeft als uitleg dat hij 'allesbehalve comfortabel leek'. Alleen linksback Kostas Tsimikas - die een 3 kreeg - deed het volgens de lokale krant van Liverpool slechter. Joël Matip, die Van Dijk in de rust verving, verdiende een 6, 'omdat hij iets meer kalmte in de verdediging terugbracht'.

Carragher beschermt Van Dijk
Alleen bij Sky Sports kreeg Van Dijk nog enigszins rugdekking. Analist en Liverpool-icoon Jamie Carragher oordeelde dat niet de defensie, maar het middenveld van the Reds het grote pijnpunt was en 'ze een type als Georginio Wijnaldum missen die de achterste vier kan beschermen'. "We zeggen dat Virgil van Dijk een van de besten ter wereld is geweest voor vijf jaar en nu niet meer op zijn best is. Maar ik denk niet dat hij een compleet andere speler is. Hoe goed je ook bent als verdediger: als je niet beschermd wordt heb je geen kans", aldus de oud-verdediger.

Premier League
Brentford
3 - 1
Liverpool
Kan Virgil van Dijk het gewenste niveau voor Liverpool nog aan?

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties