Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk maakt als enige Nederlander kans op prestigieuze uitverkiezing

Laatste update:

Van Dijk ruilde afgelopen winterstop Southampton in voor een dienstverband bij Liverpool. Bij the Reds groeide de Oranje-international snel uit tot leider van de defensie. Met de Engelse topclub bereikte de centrale verdediger de finale van de Champions League. In de eindstrijd bleek Real Madrid met 3-1 net een maatje te groot.

Meer: Van Dijk naar Real Madrid? ‘Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren’

Dit bericht bekijken op Instagram

Virgil van Dijk maakt als enige Nederlander kans op een plek in het Champions League Team van het Jaar 2018! Hoort de verdediger thuis bij de laatste elf? #vvd #virgil #vandijk #liverpool #uefa #ucl #TeamOfTheYear

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Dit seizoen verloopt het in de Champions League minder soepel voor Liverpool. De ploeg van manager Jürgen Klopp staat na vijf wedstrijden op de derde plek in Groep C, met twee en drie punten achterstand op respectievelijk Paris Saint-Germain en Napoli. Liverpool moet dinsdagavond op Anfield winnen van de Italiaanse club om de volgende ronde te halen.

Van Dijk heeft dit seizoen nog geen minuut gemist in de groepsfase van de Champions League en vervulde de voorbije voetbaljaargang ook een cruciale rol bij Liverpool. Bij de verkiezing van de UEFA heeft Van Dijk concurrentie van onder anderen Sergio Ramos, Raphaël Varane, Diego Godin, Samuel Umtiti en Gerard Piqué.

Hoort Virgil van Dijk thuis in het UEFA Team van het Jaar 2018?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
20
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
58
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties