Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk opvallend kritisch: 'Er werden een paar hakballen verstuurd'

Laatste update:

De verdediger annex aanvoerder stipt voor de camera van de NOS aan dat Wit-Rusland met name in de eerste helft enkele keren gevaarlijk opdook voor het doel van Jasper Cillessen. "We hebben bij vlagen goed voetbal laten zien. In de eerste helft waren we bij fases nog wel slordig. Dat moet eruit", zo klinkt het. Oranje kwam al na vijftig seconden voetballen op voorsprong via Depay, waarna Wijanaldum nog in de eerste helft voor de 2-0 tekende. Na rust werd de score verder opgevoerd via opnieuw Depay en Van Dijk.

"Je hoopt op een vroege goal. Het is mooi meegenomen dat die goal er al zo vroeg kwam. Maar soms moeten we het beter uitspelen en geduldiger uitspelen", vervolgt Van Dijk. "Je moet ook kritisch zijn. We gaven vooral in de eerste helft wat kansen weg. Op een gegeven moment werden er een paar hakballen verstuurd. We zitten dan allemaal lekker in ons vel, maar als we die ballen verliezen, dan is er totaal geen organisatie en kan iedereen kansen creëren. Uiteindelijk hebben we het in de tweede helft goed gedaan."

Oranje eindigde het duel uiteindelijk met tien man: invaller Kenny Tete moest de strijd twintig minuten voor tijd staken vanwege een blessure, toen bondscoach Ronald Koeman al driemaal gewisseld had. "Het was toen een kwestie van compact verdedigen. We hebben een goede verdedigende organisatie en ook in de tweede helft hebben we dat laten zien", besluit Van Dijk.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties