Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk schuldbewust: 'Ik had in die situatie anders moeten handelen'

Laatste update:

"We hebben de wedstrijd gewonnen, dat is het belangrijkste. Fouten gebeuren nu eenmaal in het voetbal, het is zoals het is en we blijven doorgaan. Ik wil geen excuses zoeken, ik had in die situatie anders moeten handelen. Zij scoorden daardoor, maar gelukkig hebben wij ook nog een keer weten te scoren. Daardoor pakken we drie punten en staan we weer bovenaan de ranglijst. We wisten van tevoren dat het een lastige wedstrijd zou worden, vooral in de tweede helft", zegt Van Dijk in gesprek met Sky Sports.

"We hebben het onszelf moeilijk gemaakt en waren niet kalm genoeg aan de bal. Met mijn fout werd er iets losgemaakt bij hen. Maar we hebben drie punten en ik kan me nu gaan concentreren op Oranje", zo luidt de conclusie van de verdediger. Milner, wiens bal de fout van Van Dijk inleidde, nam na afloop zijn verantwoordelijkheid voor het tegendoelpunt. "Ik bracht Virgil in de problemen, als ik eerlijk ben. De trainer vertelde me om rust te brengen en het eerste wat ik deed was Virgil in de problemen brengen. Dat was niet ideaal…"

"Gelukkig hebben we een positief resultaat weten te behalen, we hebben gedaan wat we moesten doen", stelt Milner. Babel besloot na zijn treffer niet te juichen, uit respect voor zijn oude club Liverpool. "Ik respecteer mijn oude club en steun ze nog als fan, dus ik wilde ook respect tonen. Bij die goal gokte ik. Ik verwachtte niet dat de keeper de bal niet zou halen. Het was wat gelukkig."

-
Wordt Liverpool kampioen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties