Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk trekt boetekleed aan: 'Maar het is te makkelijk om dat te zeggen'

Laatste update:

Van Dijk werd op de rand van zijn eigen zestien onder druk gezet door Reiss Nelson, waarna zijn pass terug op Alisson werd onderschept door Lacazette. De Oranje-international trok na afloop van het duel in gesprek met Sky Sports het boetekleed aan: "Het is duidelijk dat we hen de doelpunten cadeau hebben gegeven. Ik denk dat wij tot aan het eerste doelpunt duidelijk de bovenliggende partij waren: we domineerden, zetten druk en nadat we die twee doelpunten cadeau hadden gegeven was het natuurlijk moeilijk om terug te komen."

"We hebben wel wat kansen gecreëerd, ik denk dat zij wat wilden doen op de counter. Maar als je doelpunten weggeeft zoals wij vandaag hebben gedaan, mezelf incluis, dan krijg je wat je verdient." Van Dijk denkt niet dat de fouten die Liverpool maakte, de 2-1 van Arsenal kwam tot stand na een foute pass van Alisson, te maken hebben met een gebrek aan concentratie omdat Liverpool toch al kampioen was.

"Het is te makkelijk om dat te zeggen, het is te makkelijk om daar de schuld neer te leggen. Als je de wedstrijd gezien hebt, kun je zien dat er tot mijn fout niets aan de hand was. We speelden goed, ik had op een gegeven moment het gevoel dat we hier op een comfortabele manier zouden winnen. Maar wanneer je de doelpunten weggeeft zie je wat er gebeurt. Helaas was de fout van mij, ik neem de schuld natuurlijk op me. Ik accepteer het als een man en ga door. We gaan proberen om de laatste twee wedstrijden te winnen en daarna krijgen we een welverdiende rustpauze, maar we moeten niet vergeten dat we al een fantastisch seizoen achter de rug hebben", sloot hij af.

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
8
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties