Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Dijk weigert 310.000 euro per week en zet krabbel onder recorddeal'

Laatste update:

Football Insider maakte eerder al melding van het aanbod van Liverpool, maar nu zou Van Dijk akkoord zijn gegaan. De 28-jarige verdediger kon naar verluidt ook verkassen naar het geïnteresseerde Paris Saint-Germain, dat deze zomer wilde toeslaan. In Parijs kon Van Dijk volgens de berichtgeving circa 310.000 euro per week verdienen. De stopper heeft echter besloten bij Liverpool te blijven en zijn contract te verlengen.

Agüero lyrisch over Virgil van Dijk: 'Daar kan ik van genieten'

Speler en club zijn helemaal akkoord, maar pas volgende maand zou er een klap worden gegeven op de deal. Met de overeenkomst wordt Van Dijk volgens Engelse media de best betaalde speler uit de geschiedenis van Liverpool. De aanvoerder van het Nederlands elftal, sinds januari 2018 actief bij Liverpool, ligt momenteel nog tot de zomer van 2023 vast op Anfield.

Football Insider gaf eerder aan dat de Amerikaanse eigenaren van Liverpool de 'kolossale invloed' van de Nederlander binnen de club en de selectie erkennen en groen licht hebben gegeven voor de deal. Met de deal hoopt de grootmacht Van Dijk te verleiden zich de rest van zijn carrière te committeren aan de club. Bij een handtekening komt hij tot medio 2025 onder contract te staan bij de koploper van de Premier League.

Verwacht jij dat Virgil van Dijk de rest van zijn loopbaan bij Liverpool zal blijven?

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
6
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
5
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
42
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
2
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties