Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk zit naast Van Gaal en zegt waarheid over samenstelling Oranje-selectie

Laatste update:

Van Dijk laat donderdag weten dat hij zijn voormalig ploeggenoot graag terug ziet keren in de selectie van het Nederlands elftal. Van Dijk reageert met een glimlach wanneer hem wordt gevraagd hoe hij aankijkt tegen de keuze van bondscoach Louis van Gaal om Wijnaldum niet te selecteren. "Ik vind dat Gini met de kwaliteiten die hij heeft altijd in Oranje hoort. Maar hij zit natuurlijk niet in de beste fase van zijn carrière. Hij moet de keuze van de bondscoach accepteren en er alles aan doen om weer terug te komen in de selectie. Daar heb ik alle vertrouwen in. Hij is zowel binnen als buiten het veld heel belangrijk voor de groep en dat zal in de toekomst ook weer zo zijn. Daar heb ik heb alle vertrouwen in."

"Ik denk dat hij nu vooral aan het ontspannen is", vervolgt Van Dijk. "Zijn koppie aan het leegmaken is. De focus op het nieuwe seizoen zal heel snel weer beginnen en ik denk dat het voor hem vooral taak is dat hij weet waar hij aan toe is bij zijn club. Hij moet gaan spelen. Hij moet die lach weer op zijn gezicht krijgen als hij gaat spelen, dat wat we allemaal missen. En die ik ook wil zien natuurlijk. Wat ik al eerder zei, ik heb er alle vertrouwen in dat het weer goed gaat komen. Met zijn kwaliteiten en met zijn mentaliteit denk ik dat we hem heel gauw weer terug gaan zien. Iedereen die Gini kent die zal daar geen twijfel over hebben."

Depay deelde afgelopen dinsdag in gesprek met de NOS dezelfde mening als Van Dijk. "Ik zou hem oproepen als ik bondscoach was", zo was de aanvaller van Barcelona stellig. "Ik vind wel dat hij hier veel heeft laten zien en erbij hoort." Wijnaldum speelde in zijn carrière tot dusver 86 interlands en bezet daarmee de dertiende plek op de ranglijst van spelers met de meeste interlands voor het Nederlands elftal. Hij deelt die plek met Marc Overmars en hoeft van de huidige internationals alleen Daley Blind voor zich te dulden. "Ik vind dat hij veel strepen heeft hier. De naam Wijnaldum vind ik in de selectie horen. Ik heb geen twijfels dat die weer gaat komen. Het is nu klote voor Gini, maar ik denk dat hij er snel weer bijzit.", zo was Depay ook optimistisch over de toekomst van Wijnaldum in Oranje.

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
6
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties