Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Duinen: 'Bazoer een aparte jongen, hij begon over geld'

Laatste update:

"Ik vond het een beetje een aparte jongen", aldus Van Duinen, die tijdens de wedstrijd diverse keren aan het bekvechten was met de middenvelder van FC Utrecht. "Hij begon over geld en zo. Met Kenneth Paal en Younes Namli was hij ook bezig. Ik heb gezegd: 'Joh, geluk is niet te koop'"

PEC Zwolle won het duel met Utrecht na een knotsgekke slotfase. Na een rode kaart van Urby Emanuelson kwamen de bezoekers nog op een 1-3 voorsprong. Mede door twee goals van Van Duinen won de ploeg van trainer Jaap Stam met 4-3. De teller van de spits van Zwolle staat in 2019 inmiddels al op drie goals. "De liefde geeft me absoluut vleugels", aldus Van Duinen tegenover De Stentor met een knipoog, doelend op zijn nieuwe vriendin.

"Ze geeft me energie en ik haar. Misschien helpt het mee", aldus de 27-jarige aanvaller. "Het draait nu niet om mijn goals, maar het is wel lekker dat ik ze maak. Deze wedstrijd nog winnen is gewoon super. Gekkenhuis." Aanstaande zaterdag gaat PEC Zwolle op bezoek bij sc Heerenveen.

Eredivisie
PEC Zwolle
4 - 3
FC Utrecht

Meer nieuws

Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze treffer tegen City
0
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
2
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
2
Trainer van AZ voor volgend seizoen is definitief bekend
4
Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
3
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties