Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Duivenbode: 'Een Ajax-trainer moet zijn eigen salaris terugverdienen'

Laatste update:

"Alleen zet hij het vervolg wel erg extreem neer als hij stelt dat de volledige Ajax-top moet opstappen", vertelt Van Duyvenbode dinsdag in De Telegraaf. "Ik vind het onbegrijpelijk dat ze niet eerst eens als volwassenen met elkaar zijn gaan zitten om elkaars standpunten en ideeën uit te wisselen. Maar dat station is gepasseerd. Los van alle emoties moet je zwarte cijfers schrijven. Ieder ander beleid is gebaseerd op opportunisme. Geef niet meer uit dan er binnenkomt en boek Europese inkomsten of transfergelden als winst. Ook op die manier zal je altijd succes boeken bij Ajax."

"Historisch gezien eindigt Ajax, met zijn eigen cultuur en los van de begroting, altijd bij de eerste vijf van Nederland en speel je Europees. Met rode cijfers beland je zo in een vicieuze cirkel waaruit bijna niet meer valt te ontsnappen. Zie Feyenoord. Met op de pof leven bedreig je je eigen toekomst als profclub. De afgelopen drie jaar zijn geloof ik dertig spelers van buitenaf aangetrokken. Een heilloze weg. Inmiddels komen veel spelers in het eerste elftal voort uit de eigen opleiding. Toch, de supertalenten die bijna structureel door Ajax werden afgeleverd, worden niet meer door Ajax opgeleid. Eén topaanvaller per drie jaar moet mogelijk zijn."

"Je koopt alleen dure spelers als ze aantoonbaar bepalend of dragend zijn voor je ploeg of je koopt jonge talenten met potentie", vindt de voormalig verdediger van Ajax. "Maar wel altijd binnen de begroting. In ieder ander geval val je terug op de jeugdopleiding. Voldoen aankopen niet dan kan je daar de trainer op afrekenen, want die heb je aangetrokken om te presteren met de spelers en de ploeg." Ondanks het rapport Coronel komen er toch steeds weer nieuwe, zogenaamd gelouterde, oudere spelers naar Ajax, die veel geld kosten. "Op het veld en op de bank staan en zitten dergelijke spelers onze jeugdspelers in de weg."

"Komt bij dat Ajax ondanks dat bataljon buitenlanders, dure spelers en aankopen sinds 2004 geen kampioen meer is geworden. Die garantie geven ze je dus niet. Daarom moet een trainer bij Ajax gewoon worden verplicht drie jeugdspelers op de bank te hebben zitten tussen de achttien en twintig jaar. En als de stand het toelaat, moet je ze speeltijd gunnen om te proeven aan het hoogste niveau. Wil een trainer dat niet, dan is er geen plaats voor hem bij Ajax. Ook niet als hij weigert te werken met prestatiebonussen. Hij moet zijn eigen salaris terugverdienen. Zo voer je technisch en financieel verantwoord beleid.", aldus de ex-Ajacied.

Een trainer bij Ajax moet worden verplicht drie jeugdspelers op de bank te hebben zitten tussen de achttien en twintig jaar

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
6
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
5
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
36
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
2
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties