Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van een spits bij een topclub wordt minimaal twintig doelpunten verwacht'

Laatste update:

"Ik moet het niveau van mijn eerste twee jaar weer halen. Daarvoor moet alles wijken", zo benadrukt De Jong in De Telegraaf. De aanvaller praat binnen PSV met veel mensen. Zo houdt Sander Roege zich bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar hij kan ook bij Phillip Cocu, Ruud van Nistelrooij of Luc Nilis terecht. "Van Nistelrooy is een heel fijne gozer. Toen ik debuteerde voor het Nederlands elftal, stond hij ook op het veld. Hij zegt dat hij ook dit soort momenten heeft gehad. Ik moet volgens hem niet te veel nadenken, een duidelijk doel voor ogen hebben. Daar niet van afwijken."

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

"Nilis geeft ook heel fijne tips. Het zijn geweldige personen om mee te werken", zo beaamt De Jong, die weer vrijuit wil voetballen. "Vorig seizoen had ik meer moeten scoren. Van een spits bij een topclub wordt verwacht dat hij minimaal twintig goals maakt. Dat hoort bij topsport." De aanvaller vindt dat de kritiek soms te zwart-wit is, omdat hij ook zonde goals van waarde voor het team kan zijn. "Ik ben een spits die een tegenstander probeert te desoriënteren. Dan kan ik ruimte creëren voor anderen."

"Met Marco van Ginkel en voorheen Georginio Wijnaldum had ik een heel goede connectie. Als middenvelder lijkt het mij heerlijk om van die ruimte gebruik te maken." De Jong hoopt dit seizoen op een wat betere aanvoer, maar het is aan hem om er alles aan te doen om weer in zijn oude ritme te komen. "De periode bij Borussia Mönchengladbach was ook zwaar, daar ben ik sterk uitgekomen. Als dat toen kon, kan dat nu ook."

Denk jij dat Luuk de Jong het beter gaat doen dan afgelopen seizoen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
51
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties