Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Egmond haalt uit naar Gözübüyük: 'Hij verkondigt onzin, niet voor het eerst'

Laatste update:

Opvallend genoeg wordt Higler wel geassisteerd door Joost van Zuilen en Johan Balder, doorgaans de vaste assistenten van Gözübüyük. "Het klopt dat zij vaak een team vormen met Gözübüyük. Maar die zaken moet je volledig los van elkaar zien", aldus Van Egmond in gesprek met het Algemeen Dagblad. Van een straf is dan ook geen sprake, zegt de scheidsrechtersbaas. "Dat ontken ik zeker, ja. Gözübüyük is nooit aangesteld voor die wedstrijd. En hij wordt ook niet aangesteld voor die wedstrijd. Van een straf is geen sprake."

Woensdagavond suggereerde Hugo Borst in de uitzending van ESPN dat Gözübüyük wordt bestraft door de KNVB. De bond zou van plan zijn geweest om hem de finale van de play-offs te laten fluiten, al is dat nooit bevestigd. "Dat heb ik ook voorbij horen komen, maar dat is dus pertinent niet waar", benadrukt Van Egmond. "Kennelijk heeft Gözübüyük die verhalen zelf rondgestrooid naar bepaalde mensen. Ik zou niet weten wie anders. Maar daar klopt dus niets van. Hij verkondigt onzin, en niet voor het eerst."

Van Egmond doelt met zijn laatste uitspraak op het interview dat Gözübüyük vorige week gaf. Daarin beklaagde hij zich over de 'cultuur van eerlijk willen verdelen' die in zijn ogen heerst in Zeist. Mede daardoor floot hij dit seizoen maar achttien wedstrijden, denkt hij. "Gözübüyük gaf in dat artikel aan dat hij, in vergelijking met zijn collega's', veel minder wedstrijden krijgt toebedeeld van ons. Als hij zich zou beroepen op feiten, weet hij dat daar helemaal niets, maar dan ook niets van klopt."

Er zijn dit seizoen echter wel acht scheidsrechters die meer Eredivisie-wedstrijden floten dan Gözübüyük, te weten Jeroen Manschot (19), Jochem Kamphuis (20), Björn Kuipers (20), Pol van Boekel (21), Higler (22), Danny Makkelie (23), Allard Lindhout (23) en Bas Nijhuis (24). Desondanks is Van Egmond erg geïrriteerd door de uitlatingen van Gözübüyük. "Gözübüyük doet voortdurend zijn best om onzin te verkondigen aan allerlei mensen. En dat zorgt voor ergernis. Als hij dan toch onzin verkondigt, moet hij dat intern doen. Direct, tegen mij. En niet via de media. Is niet zo netjes, lijkt me."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties