Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Eijden: 'Ik denk niet dat ik het heel snel nog eens doe'

Laatste update:

Bij zijn eerste afscheid trakteerde Van Eijden de complete selectie op wodka en daar moest hij een flinke graai in de portemonnee voor doen. Nu houdt hij het wat bescheidener, denkt hij. "Ze verwachten nu een blokje kaas van me. Eigenlijk had ik al een keer afscheid genomen, maar dat was verkeerd uitgepakt, dus ik denk niet dat ik het heel snel nog eens doe", aldus Van Eijden tegen Omroep Brabant.

Hij zegt blij te zijn met zijn naderende overstap en noemt AZ een mooie, nette club en een stap hogerop. Hij had behoefte aan een nieuwe uitdaging en denkt die te vinden in Alkmaar. Bang dat de medische keuring roet in het eten gooit is Van Eijden niet. "Ik ben volledig fit en ik ben niet bang voor die keuring. Dus ik ga er vanuit dat alles in kannen en kruiken is."

Denk je dat Rens van Eijden zich bij AZ goed staande zal houden?

Meer nieuws

Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
0
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
20
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
17
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties