Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV brengt openingsbod uit op man van 3 goals en 5 assists in de Eredivisie

Laatste update:

PSV, dat eerder vol inzette op de komst van Couhaib Driouech (Excelsior), is dus ook gecharmeerd van Saito. De Japanner staat bij Lommel nog tot medio 2025 onder contract, waardoor de City Football Group hem mogelijk moet verkopen om een transfervrij vertrek te voorkomen.

Transfermarkt schat de marktwaarde van Saito op zo'n 3 miljoen euro. Sparta ziet Saito sowieso niet meer terug, daar de rechtsbenige linksbuiten simpelweg te duur is voor de Kasteelheren. Vorige zomer slaagden de Spangenaren er al niet in om Saito definitief over te nemen van het Belgische Lommel.

Saito bracht de afgelopen twee seizoenen op huurbasis door in Spangen. Dit seizoen kampte de buitenspeler met een hamstringblessure, waardoor hij slechts 1.759 minuten in actie kwam. Daarin was Saito nog wel goed voor drie doelpunten en vijf assists.

Vorig seizoen was Saito nog zeven keer trefzeker in de Eredivisie. Ook in de jaargang 22/23 was de Japans jeugdinternational goed voor vijf assists. Na 54 officiële duels nam Saito donderdagavond met een 3-1 nederlaag tegen FC Utrecht definitief afscheid van Sparta.

Of PSV het ook ziet zitten om Driouech en Saito beiden naar Eindhoven te halen is vooralsnog onbekend. Op de favoriete linkerflank van deze Eredivisie-smaakmakers heeft de regerend landskampioen ook Noa Lang nog in de gelederen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De Roon speelt met Instagram-post leuk in op 'haarbandhype' van Memphis
0
Zeer zelfkritisch interview na zege van Nederland: 'Ik haalde niet mijn niveau'
16
'Wout of the World' tot 'Hollands geile party': buitenlandse media over Oranje
9
Van Gangelen: 'Als mijn dochter over 10 jaar met hem thuiskomt, ben ik gelukkig'
12
Chaos in Gelsenkirchen: gemaskerde Engelse fans vallen café met Serviërs binnen
18
Koeman roemt 'echt geweldige' uitblinker bij Nederland: 'Wissel was onnodig'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties