Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal aangeslagen: 'Peter R. de Vries en ik hielden op afstand van elkaar'

Laatste update:

"Peter was een man die tegen elk onrecht was en daar ook tegen vocht. Hij durfde alle problemen in onze samenleving te benoemen. Dat soort mensen heb je ongelooflijk hard nodig", zei Van Gaal. Samen met zoon Royce de Vries kwam Peter R. de Vries op bezoek bij Van Gaal toen hij als trainer werkte in Barcelona, Manchester en München. "Wij kennen Peter en zijn gezin al meer dan twintig jaar. Hij was een grote Ajacied."

Meer: Het Parool: Michael van Praag gaat spoedig vertrekken bij Ajax | Louis van Gaal naar voren geschoven om ‘treinramp’ bij Ajax te voorkomen

"We leerden elkaar in mijn Ajax-periode kennen en gingen regelmatig met elkaar uit eten. Op een afstand hielden wij van elkaar. We hadden respect voor elkaar. We lijken ook veel op elkaar. Er is een grote vriend verloren gegaan en ook een man die altijd zijn mening durfde te geven. In onze wereld is dat vrij moeilijk", aldus Van Gaal, die een eigenschap van zichzelf terugzag in De Vries. "Ik wil me niet vergelijken met Peter, maar Peter wilde ook altijd de beste zijn. Hij was tegen elke onrecht in de maatschappij, daar kon hij ongelooflijk kwaad om worden."

"Maar hij was ook ongelooflijk sociaal en empathisch. Hij kon zich echt inleven in de medemens en dat was ook de reden dat hij alle slachtoffers wilde helpen. Dankzij die eigenschap heeft hij daar zijn werk van kunnen maken", concludeerde Van Gaal. Eerder op de donderdag werd De Vries al geëerd door Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Op een van de stoeltjes hangt het nieuwe thuisshirt van de club, met de naam van de misdaadjournalist en rugnummer 10. "Rust zacht, Peter. Je zal gemist worden...", schreef Ajax bij de foto.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax)

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
10
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
22
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
20
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties