Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Ajax hoeft nu niet onder te doen voor het elftal van 1995'

Laatste update:

"Ajax vind ik heel talentvol. Ik denk niet dat ze hoeven onder te doen voor het elftal van 1995, dat ook erg talentvol was met Patrick Kluivert, Clarence Seedorf en Marc Overmars Die toets kunnen ze wel doorstaan denk ik. Alleen in die tijd had ik ervaring met Danny Blind, Frank Rijkaard en de gebroeders De Boer. Je moet altijd een mix zoeken. Dat doet Ajax momenteel ook", vertelt hij in gesprek met Ajax TV.

Meer: Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander

Van Gaal is echter wel van mening dat er op het moment te veel aanvallend ingestelde spelers worden opgesteld en zag tegen onder meer PSV dat een sterkere tegenstander daarvan kan profiteren: "Aanvallende spelers nemen meer risico, verliezen vaker de bal en daar wachten topclubs op", gaat hij verder. Volgens de oud-trainer zou het ook geen schande zijn als Ajax zich aanpast aan de kwaliteiten van Bayern, al verwacht hij niet dat dit zal gebeuren: "Dat is schijnbaar een vies woord in Nederland. Je moet spelers in hun kracht laten spelen en de tegenstander niet. Dat heet tactiek."

Ondanks de kracht van Bayern, denkt Van Gaal dat er wellicht wat te halen valt voor Ajax in de Allianz Arena. De 67-jarige voormalig bondscoach van het Nederlands elftal heeft al gemerkt dat der Rekordmeister niet in de beste vorm steekt: "Ik weet wat er nu gebeurt met de druk van bovenaf. Iedereen vindt dat een nadeel, maar dat is onzin. Spelers doen altijd hun best. Het gaat om de tactiek die Erik ten Hag heeft uitgedacht. Bij Ajax is de balans nog zoek en bij Bayern is ook niet alles koek en ei."

Denk jij dat Ajax met een punt of meer uit de Allianz Arena zal vertrekken?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties