Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal beklaagt zich over arbiter: 'Smalling werd de worstelkampioen'

Laatste update:

Eerder had de scheidsrechter de bal ook al op de stip gelegd, waarna Wayne Rooney de 0-1 maakte. "Volgens mij kon je zien dat Chancel Mbemba de bal bewust met zijn hand speelde, dus dat was een penalty", vertelde Van Gaal in de Engelse media over die beslissing van Dean. "Het duel tussen Jesse Lingard en Daryl Janmaat van Newcastle had ook een strafschop kunnen zijn", geeft de coach toe.

"Als hij daar gefloten had, kan ik niets zeggen. Maar daarna was er de partij worstelen voor zwaargewichten tussen Aleksandar Mitrovic en Chris Smalling", doelt Van Gaal aan wat voorafging aan de 2-2. "Je ziet dat Mitrovic naar de grond gaat en dan moet je bepalen wie de kampioen is bij de zwaargewichten. En Dean besliste dat Smalling de worstelkampioen werd." Mitrovic zelf maakte vervolgens vanaf elf meter de 2-2.

-
Ben je het met Louis van Gaal eens?

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
2
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
9
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
20
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
50
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
53
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
107

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties