Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal bibbert: recordaankoop neergetrapt door eigen contractspeler

Laatste update:

El Fideo heeft goede hoop dat hij gewoon kan spelen: "Het was gewoon een tik. Ik hoop dat de zwelling niet erger wordt", zei de Argentijn, die direct na de wedstrijd röntgenfoto's heeft laten maken van zijn voet. De huid van Di María werd beschadigd bij de tackle, maar Gerardo Martino heeft goede hoop dat er verder niets stuk is gegaan.

Van Gaal zat dinsdagavond op de tribune op Old Trafford, waar de oefeninterland tussen Portugal en Argentinië werd afgewerkt. Hij schrok zich een hoedje toen Di María geblesseerd raakte: in de interlandperiode raakte de geplaagde coach ook Michael Carrick en Daley Blind al kwijt door blessureleed. Zij zullen de wedstrijd van zaterdag zeker niet halen. David de Gea raakte ook al geblesseerd, maar hij is nog een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen Arsenal.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties