Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal blij met clubleiding: 'Die kopen maar door! Ze steunen mij!'

Laatste update:

Waar David Moyes vorig seizoen niet altijd de support krijg die hij nodig had, staat men nu honderd procent achter Van Gaal. Met twee remises en een nederlaag is de start in de competitie ronduit stroef. "Bij Bayern was ik rond deze tijd al op het matje geroepen. Door Uli Hoeness", zegt Van Gaal woensdag in De Telegraaf, terugblikkend op zijn grote klus in Duitsland.

"Maar weet je wat de mensen bij United doen? Die kopen maar door! Ze steunen mij! Ze hebben vertrouwen in mij. Dat voel je. Ook als mens", legt Van Gaal uit. Hij zegt ook dat hij al van tevoren wist, dat het lastig zou worden om de erfenis van Moyes op zich te nemen. Kiezen voor de vacature bij Tottenham Hotspur was misschien makkelijker geweest.

"In mijn ogen is Manchester United nog steeds de nummer één. Dat is Tottenham niet. Ook al was het héél aanlokkelijk om voor Tottenham te tekenen. Maar ik dacht echt, ik ga mijn carrière bij United afsluiten", aldus Van Gaal.

Louis van Gaal zal Manchester United in de top vier laten eindigen, dit seizoen

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties