Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal blikt vooruit: 'Het is mogelijk, maar het zal heel moeilijk worden'

Laatste update:

Van Gaal weet dat hij Manchester United kampioen kan maken, maar zou een kampioenschap in de huidige voetbaljaargang als 'een wonder' beschouwen. "Maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Het is altijd mogelijk, maar het zal heel moeilijk worden." De Amerikaanse clubeigenaren en vice-voorzitter Ed Woodward zullen zondag hoe dan ook benieuwd zijn of Van Gaal in staat is om voor de ommekeer te zorgen. De ex-bondscoach van Oranje blijft rustig onder de situatie.

"Ik denk dat de familie Glazer begrijpt dat Manchester United het dit seizoen heel lastig zal hebben", geeft Van Gaal aan. "Anders zou ik deze baan ook niet hebben aangenomen. Ik heb alles met hen besproken. In lange gesprekken heb ik mezelf laten zien. Ik stond en sta overal open voor. Daarom heb ik ook een contract voor drie seizoenen getekend en niet voor één seizoen. Ze wilden weten wat de gevolgen waren als ze mij zouden aanstellen. Dat heb ik hen verteld. Bij mijn vorige clubs was de start erg moeilijk." Manchester United hoopt deze week nog enkele nieuwe spelers aan de selectie van Van Gaal toe te voegen. Ángel Di Maria van Real Madrid moet de absolute topaankoop worden.

-
Eindigt Manchester United dit seizoen in de top vier?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties