Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'De fans zien dit als de grootste wedstrijd van Engeland'

Laatste update:

Van Gaal weet dat het duel met Liverpool vaak een heetgebakerde is. "De fans zien het als de grootste wedstrijd van Engeland en ik heb het ook al vier keer meegemaakt. Je ziet het ook op de gezichten van de spelers. Vorig jaar werd Steven Gerrard al na dertig tellen van het veld gestuurd. Dat gebeurt echter niet zo vaak. We moeten agressief zijn, maar ook de controle behouden. Dat is echter niet makkelijk, want de passie is altijd groot", legt de coach uit in de Engelse media.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Van Gaal is lovend over Jürgen Klopp, manager van de tegenstander. "De hand van Klopp is al zichtbaar bij Liverpool en dat is erg belangrijk. Je ziet een agressieve stijl, het vastzetten van de tegenstander. Natuurlijk moet ook hij wennen aan de Premier League, aan het ritme, en ik denk dat hij de verschillen tussen de Premier League en de Bundesliga al kent. Ik denk dat hij goed past in de Premier League: hij heeft altijd dit soort voetbal gespeeld. Ik denk dat de fans ervan gaan genieten."

Overigens denkt Van Gaal niet dat keeper David de Gea naar Real Madrid vertrekt, nu de Spaanse club een transferverbod opgelegd heeft gekregen. "Ik denk niet dat De Gea denkt aan een vertrek. Ik in ieder geval niet. Ik zie een De Gea die geniet van zijn tijd bij Manchester United en iemand die goede wedstrijden speelt."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties