Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal deelt vertrek van Di María mee aan spelersgroep'

Laatste update:

De laatste dagen is de overgang van Di María in een stroomversnelling geraakt. beIN Sports en diverse media uit het Midden-Oosten schreven donderdagmiddag dat de transfer af zou ketsen, maar 's avonds berichtte het gezaghebbende France Football dat er toch een akkoord was bereikt tussen de clubs: Di María zou voor 65 miljoen euro van Old Trafford naar het Parc des Princes verhuizen.

Vrijdagavond weigerde Van Gaal vragen over Di María te beantwoorden. "Ik verwacht hem morgen hier", zei de Nederlandse coach toen vanuit het trainingskamp in de Verenigde Staten. "We hebben daarover gecommuniceerd en Di Maria en Marcos Rojo hebben daarop gereageerd. Ik ga geen vragen beantwoorden over een eventuele transfer of het proces daaromtrent. Di María kan niet spelen tegen Barcelona omdat we hem moeten opbouwen. Als je uit de vakantie komt kun je niet meteen een wedstrijd spelen. Geen sprake van."

Het leek er op dat moment dus op dat Di María sowieso zou aanhaken bij de rest van de selectie en dat het maar afwachten was, of de transfer echt zou doorgaan. Van Gaal wist ondertussen wel beter, lijkt het nu. Eerder op de zaterdagavond bracht L'Equipe in navolging van de collega's van France Football naar buiten dat Di María inderdaad naar Frankrijk zou komen en nu bevestigt de tabloid Daily Mail dat scenario. Men geeft aan dat de selectie van United inmiddels verwittigd is dat Di María hen gaat verlaten.

El Fideo doet, zoals Van Gaal al aangaf, niet mee tegen Barcelona (de aftrap was om 22.00 uur) en zal de komende dagen zijn vertrek in orde maken. Hij zou nog wel persoonlijk rond moeten komen met zijn nieuwe club, maar Paris Saint-Germain zal 65 miljoen euro voor hem op tafel leggen. United kan het geld gebruiken om de selectie op volle oorlogssterkte te brengen. Hij haalde Memphis Depay, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger en Matteo Darmian reeds binnen. Saillant: volgende week staat er een oefenduel tussen United en Paris Saint-Germain op het programma in Chicago.

Een vertrek van Angel Di Maria bij Manchester United is voor alle partijen het beste

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties