Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal denkt aan Kongolo als 'rookie' voor WK-selectie Oranje'

Laatste update:

Volgens De Telegraaf geldt Terence Kongolo als een kandidaat om mee te gaan naar Brazilië. De twintigjarige mandekker breekt momenteel door bij Feyenoord en had zondag tegen FC Twente weer een basisplaats. Kongolo is op meerdere posities in de defensie inzetbaar en mag daardoor hopen op een plek in de WK-selectie.

"Er kan zich altijd een 'rookie' aandienen en ja, ik heb er één op het oog buiten deze groep om. Wie? Nee, daar wil ik niemand mee belasten", zei Van Gaal zondag na de loting voor de EK-kwalificatiereeks. Nederland oefent op 5 maart tegen Frankrijk en mogelijk besluit Van Gaal om Kongolo, die niet bij de voorselectie zit, alsnog bij zijn definitieve selectie te halen.

Terence Kongolo als 'rookie' mee naar het WK

Meer nieuws

Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
0
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
5
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Betaald voetbalclubs stemmen unaniem in: kunstgras verdwijnt snel uit Eredivisie
10
PSV-aanvaller Noa Lang viert bijzondere mijlpaal met uitstapje naar muziekland
4
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties