Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal denkt na zes jaar aan hereniging met Pellè'

Laatste update:

Louis van Gaal is voorin zoekende. In de zomer liet hij Robin van Persie naar Fenerbahçe gaan en besloot de club niet door te gaan met Radamel Falcao, die vorig seizoen op huurbasis in Manchester zat. Bovendien mocht Javier Hernández naar Bayer Leverkusen vertrekken. Wayne Rooney en Anthony Martial zijn nu de twee belangrijkste mannen in de punt van de aanval en daarachter is James Wilson een optie. Pellè, die dinsdag al gelinkt werd aan Juventus, zou hem meer armslag moeten geven.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Dat Van Gaal wordt gelinkt aan de komst van Pellè is niet helemaal onlogisch. Hij was het die de lange Italiaan in de zomer van 2007 binnenhaalde bij AZ. Hij kreeg Pellè echter nooit aan de praat in de twee seizoenen dat trainer en speler met elkaar samenwerkten: in het eerste seizoen maakte Pellè drie doelpunen en in het tweede jaar nog eens drie. Daarna ging Van Gaal aan de slag bij Bayern München en bleef Pellè nog twee seizoenen bij AZ.

Twee weken geleden besprak Pellè zijn oude trainer uit Alkmaar nog kort in een interview met The Guardian. "Een goede trainer, met een sterke mentaliteit, die aandacht heeft voor de details, je wordt echt beter onder hem. Maar Koeman gaf me het vertrouwen", legde de Italiaans international uit. Ronald Koeman werkte met hem bij AZ en Feyenoord en nam hem vorig jaar mee naar Southampton: de chemie is duidelijk aanwezig tussen de twee en dus is het de vraag of Pellè hem wil verlaten voor United.

Zou Graziano Pellè het goed doen bij Manchester United?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties