Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Er zijn nu tien spelers zeker van het WK, als ze fit blijven'

Laatste update:

"Dus dertien plekken zijn nog open", concludeert de keuzeheer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat is veel ja. Maar ga kijken: Ajax speelt zoals wij willen spelen. Feyenoord min of meer ook. PSV speelt onder Phillip Cocu ook zo. Maar verder? In het buitenland Bayern München, maar daar speelt alleen Robben. Strootman speelt bij AS Roma in heel andere omstandigheden dan bij mij. En zoveel oefenwedstrijden hebben we niet om alles tot in de puntjes op elkaar af te stemmen."

Oranje speelt in de aanloop naar het mondiale eindtoernooi tegen Frankrijk (5 maart), Ecuador (17 mei), Ghana (31 mei) en Wales (4 juni). Nederland trapt het WK op 13 juni af met een wedstrijd tegen titelverdediger Spanje. Van Gaal zal zich de komende maanden richten op zijn WK-selectie. Iemand die nagenoeg zeker van een plekje lijkt, is Daley Blind. De verdediger annex middenvelder maakt een uitstekend seizoen bij Ajax door en Van Gaal is eveneens onder de indruk.

"Hij kan het voetballend uitvoeren", zegt Van Gaal. "Daar begint het mee. Die jongen is in het betaald voetbal op de verkeerde positie begonnen. Hij is tegen zijn natuur in begonnen als linksback. Nu staat hij pas op zijn eigenlijke positie, een positie in de as, centrumverdediger of verdedigende middenvelder. Maar hij is ook nog steeds de beste linksback van Nederland. Met hem zal ik een keuze moeten maken", besluit Van Gaal.

Denk jij dat Louis van Gaal echt nog dertien plekken open heeft?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
6
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties