Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal erkent: 'Cristiano Ronaldo? Laten we afwachten en hopen'

Laatste update:

"Ronaldo speelt op de vleugels, hij is snel en maakt doelpunten", vertelde Van Gaal. "Er is geen enkele trainer ter wereld die niet over Ronaldo zou willen beschikken. Natuurlijk kijken we naar zijn situatie, maar niet alleen naar die van Ronaldo. Ook van alle andere voetballers. Dit soort spelers is echter vrijwel onhaalbaar. Laten we afwachten en hopen." Ronaldo ging medio 2003 van Sporting Portugal naar Old Trafford en won drie landstitels met Manchester United. De aanvaller, goed voor 118 doelpunten in 292 ontmoetingen, was een van de beste aankopen ooit van Sir Alex Ferguson.

Het contract van Ronaldo met Real Madrid loopt nog tot medio 2018. Spaanse media verzekeren dat de relatie tussen de sterspeler en Real-trainer Rafael Benítez op springen staat. De Portugees is niet te spreken over speelwijze die de opvolger van Carlo Ancelotti hanteert en zou voorzitter Florentino Pérez zelfs hebben gedreigd met 'Benítez eruit of ik vertrek'. De teller van de Portugees staat na zestien officiële duels weliswaar op dertien treffers, maar daarvan kwamen er tien in de duels met Espanyol (vijf), Shakhtar Donetsk (drie) en Malmö FF (twee) tot stand. In liefst tien wedstrijden vond hij niet het net.

Instagram I Real life

Posted by voetbalzone on zaterdag 21 november 2015

Denk jij dat Cristiano Ronaldo ooit weer voor Manchester United gaat spelen?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
44
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties