Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal gaat met 35 miljoen euro voor 'Nederlandse Roy Keane''

Laatste update:

Strootman wordt door Van Gaal gezien als een van de Grote Drie bij het Nederlands elftal, naast Arjen Robben en Robin van Persie. Strootman gaat echter niet mee naar het WK en de verwachting is dat hij pas in augustus weer fit is. Strootman wordt in Engeland omschreven als 'de Nederlandse Roy Keane' en hij zou de ontbrekende schakel op het middenrif van the Red Devils zijn. Als Strootman daadwerkelijk naar Manchester United gaat, wil dat zeggen dat Toni Kroos (Bayern München) niet meer hoeft te rekenen op een aanbieding.

Overigens zijn de laatste bezwaren van Van Gaal omtrent Manchester United uit de weg geruimd. Van Gaal wilde de zekerheid dat de legendarische manager Sir Alex Ferguson zich niet gaat bemoeien met het beleid. Vicevoorzitter Ed Woodward heeft Van Gaal verzekerd dat hij het voor het zeggen heeft en dat Ferguson in de toekomst geen belangrijke rol speelt.

Kevin Strootman zou een topaankoop zijn voor Manchester United

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties