Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal gaat niet mee met Ferguson: 'Het spel moet ook goed zijn'

Laatste update:

"Als ik het met Sir Alex heb over het spel, zegt hij: 'Geen probleem, je hebt gewonnen'. Ik vind de prestatie echter ook belangrijk. Als je goed speelt, win je vanzelf meer wedstrijden. Dat probeer ik de fans te laten zien en de spelers willen dat laten zien. Als je goed speelt, win je nu eenmaal sneller."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"De wedstrijd tegen Hull City was een goed voorbeeld", doelt de coach op de met 3-0 gewonnen wedstrijd. "We speelden negentig minuten lang dominant en zo wil ik het vaker zien. We hebben te weinig wedstrijden gespeeld waarin we negentig minuten lang gedomineerd hebben."

Mogelijk kan Van Gaal zaterdag weer een beroep doen op Ángel Di María. De Argentijn raakte in het duel met Hull geblesseerd. "Maar hij heeft deze week weer met de selectie getraind. Of hij speelt tegen Aston Villa? Dat weet ik nog niet, hij is nog niet helemaal wedstrijdfit."

-

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
1
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties