Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Memphis genoemd als opvallendste speler van het Nederlands elftal na nederlaag: 'En niet alleen vanwege zijn hoofdband'

Laatste update:

"Nederland staat meestal bekend om zijn soepele aanvalsspel, maar in plaats daarvan was het Oostenrijk dat met tempo en precisie speelde met hun constante loopacties en beweging, waardoor ze de tegenstanders vaak in posities brachten waar ze niet wilden zijn", aldus de BBC.

"Het grotendeels ondermaatse optreden kan wellicht komen doordat Oranje al wist dat ze doorwaren naar de laatste zestien, maar afgezien van een kwartier na rust miste Nederland de honger en wil die bij Oostenrijk wel aanwezig was", gaat de Britse omroep verder.

Journalisten van The Athletic wisten niet wat ze zagen in Berlijn. "We hebben de laatste tijd al wat verrassingen gezien in het Nederlandse voetbal - de neergang van Ajax in eigen land voorop - maar dit resultaat hoort in dat rijtje thuis. Oostenrijk was net zo goed als dat Nederland slecht was."

Het Britse medium wijst Memphis Depay aan als meest opvallende speler aan Nederlandse zijde. "En niet alleen vanwege zijn flitsende hoofdband. De spits is nog maar vier doelpunten verwijderd van Robin van Persie, de topscorer van Oranje met vijftig goals. Depay's spel als aanspeelpunt was een zeldzaam positief punt in een verder wisselvallig optreden van de ploeg van Koeman."

Ook Het Laatste Nieuws laat zijn licht schijnen op de prestatie van het Nederlands elftal. "Het was knuffelrock tegen heavy metal. Van die lauwe cola zonder prik versus een halve liter Red Bull." De Belgische krant wijst naar 'een ijkpunt in de Nederlandse voetbalgeschiedenis'. "Ajax - RB Salzburg in 2014. Ajax was ambitieus, mikte misplaatst op de eindwinst van de Europa League, maar kreeg voetballes. Het werd 0-3."

"Niemand die dat pak slaag had zien aankomen, maar het zette wel het een en ander in gang. Grote vragen werden gesteld. Zijn we wel zo goed als we zelf denken? Zijn onze ideeën achterhaald? Hoe moet het verder?" De Belgen denken dat 'dezelfde vragen de komende dagen zullen rondzingen bij Oranje'. Ook het optreden van Joey Veerman wordt behandeld. "Hij is een geweldige speler in de Eredivisie, maar als er een hogere handelingssnelheid vereist is lijkt zijn computer te haperen."

Het Duitse Bild zag 'de beste EK-wedstrijd tot nu toe', terwijl ook Kicker beschrijft hoe Oranje al zeker was van de achtste finale. Laatstgenoemd medium zag een 'evenwichtig' duel tussen Nederland en Oostenrijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
0
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Brazilië en Colombia winnen
8
Vinícius Júnior steelt de show in Las Vegas en leidt Brazilië naar cruciale zege
2
Colombia plaatst zich aan de hand van uitblinkers Díaz en James voor kwartfinale
0
Live meepraten op de Copa América: Paraguay - Brazilië
2
Johan Derksen wijst naar één man bij Oranje: 'Zwak en onprofessioneel'
10

Meer sportnieuws

Reacties