Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal geeft Hodgson standje: 'Die weet dat niet, die komt hier nooit'

Laatste update:

Van Gaal snapt echter niet zo goed waarom Hodgson dat heeft gezegd, bleek vrijdag tijdens de persconferentie van Manchester United. Daarop gaf de trainer aan dat hij Shaw dit weekend nog niet kan gebruiken tegen Burnley: waarschijnlijk is de dure zomeraankoop (34 miljoen euro) pas na de interlandperiode inzetbaar. "Over Shaw wil ik nog wel iets zeggen", gaf Van Gaal vervolgens aan.

Meer: ‘Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten’

"Ik heb nasty artikelen over hem gelezen. In de Verenigde Staten heb ik hem verteld dat hij niet fit genoeg bij ons arriveerde. Maar daarna heb ik zijn trainingsschema aangepast en heeft hij alles gedaan wat hij moest doen om fit te worden. Nu is hij een voorbeeld voor de rest in de kleedkamer. Hij traint fantastisch, dus misschien moeten jullie aan mij vragen of hij zijn werk doet of niet, voordat jullie iets schrijven?"

"Ik ben een open mens, ik beantwoord je vraag als je die aan mij stelt. Luke is op dit moment nog niet fit, omdat hij geblesseerd is, maar daar kan Roy Hodgson op dit moment helemaal niet over oordelen. Dat kan Roy Hodgson niet, omdat hij hier nooit komt: ik heb hem nog nooit gezien op dit trainingscomplex. Ik denk dat hij refereert aan het WK van afgelopen zomer, maar dat weet ik verder niet. In elk geval doet Luke het nu fantastisch."

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties