Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal had Van Persie bijna op de bank gezet: 'Hij was a lucky boy'

Laatste update:

Van Persie had na het duel met Arsenal slechts één doelpunt in zes wedstrijden gemaakt en ook dat baarde Van Gaal zorgen, ook al verzekerde hij de media dat hij van een spits niet alleen maar doelpunten verlangt. De reden dat Van Gaal zijn aanvaller toch liet staan kwam door het feit dat hij door veel blessureleed maar weinig andere mogelijkheden had.

Van Persie begreep dat het nu of nooit was en maakte sinds het duel met Arsenal drie treffers in drie Premier League-duels. Een belangrijk gegeven met oog op de streekderby met Liverpool van zondagmiddag. "Ik ben heel blij dat Van Persie het net weer weet te vinden", vertelt Van Gaal zondag aan diverse Britse media. "Hij speelde niet heel goed en dan moet je hem met andere spelers gaan vergelijken. Hij was a lucky boy."

"Op dat moment was Falcao namelijk geblesseerd en moest ik Van Persie met Rooney en Wilson gaan vergelijken", vervolgde Van Gaal. "Rooney kan op diverse posities uit de voeten en Wilson is nog jong en moet zichzelf op de trainingen bewijzen. Terugschakelen naar een systeem met één spits in plaats van twee was voor mij niet echt een optie, dus Van Persie had geluk dat ik hem in de basis liet staan. Maar ik heb al meerdere keren uitgelegd wat een spits moet kunnen. Niet alleen doelpunten maken, maar ook een aanvalspunt zijn die de derde man ziet. Hij moet voor meer ruimte kunnen zorgen en goed kunnen samenspelen. Van Persie is daar een van de beste in."

-
Robin van Persie hoort in de basis van Manchester United thuis

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties