Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal heeft gezegd dat ik in de finale de bal moet binnenkoppen'

Laatste update:

De 24-jarige speler van Norwich City is in de 23-koppige selectie de enige die niet fit is. Wanneer hij weer inzetbaar zal zijn, is voorlopig nog even wachten. "Ik doe mijn best. Ik probeer elke dag zo fit mogelijk te worden, maar we moeten het per dag bekijken", tekent de NOS tijdens een persconferentie op uit de mond van Fer. De middenvelder heeft wel vertrouwen in de wedstrijd tegen Mexico.

Fer gaat er althans van uit dat Oranje nog wel even actief zal zijn in Brazilië en hoopt dat er ook voor hemzelf nog een hoofdrol weggelegd zal zijn tijdens het vervolg van het WK. "Ik heb van de trainer gehoord dat ik de in de finale de bal moet binnenkoppen. Dus ik moet fit zijn voor de finale", kijkt hij lachend vooruit. Dat het in Fortaleza veel warmer is dan in Rio de Janeiro is volgens Fer geen probleem voor Nederland. "Daar hebben de anderen ook last van. We zijn goed voorbereid", geeft de middenvelder aan.

-
Denk je dat leroy Fer dit WK nog in actie komt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties