Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal heeft Seedorf, Kluivert, Xavi en Müller ook kansen gegeven'

Laatste update:

"Onze filosofie zal nooit veranderen. Wij willen uitdagend voetbal spelen, de jonge gasten een kans geven en zullen de clubtradities blijven koesteren. Oké, Welbeck is vertrokken en dat is teleurstellend, want je wil nooit dat een homegrown player weggaat. Maar Van Gaal is een manager die Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Andrés Iniesta, Xavi en Thomas Müller ook kansen heeft gegeven."

"Hij staat erom bekend dat hij jonge spelers een kans geeft en dat doet hij dit seizoen ook met Tyler Blackett. En na Robin van Persie en Wayne Rooney hebben we bijvoorbeeld Adnan Januzaj en James Wilson", aldus Giggs. "Het gebeurt altijd dat spelers vertrekken, maar we blijven hier benadrukken dat eigen opgeleide spelers zullen doorbreken, omdat de fans van United dat ook van ons eisen. Fans geven die spelers ook altijd de tijd, moedigen hen aan. Dat zal altijd zo blijven."

'Manchester United had Danny Welbeck niet moeten verkopen'

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
4
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
40
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
6
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
61
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties