Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Hij is iemand die niet te vergelijken is met de rest van Oranje'

Laatste update:

"Ik denk dat Memphis een speler is die niet te vergelijken valt met welke speler dan ook in Oranje", begint Van Gaal zijn lofzang. "Ik denk dat hij van enorme waarde is geweest, zowel in de WK-kwalificatie als tijdens de Nations League. We gaan zien hoe het nu gaat, want hij heeft een aantal maanden niet gespeeld." Tegen Senegal (0-2 winst) en Ecuador (1-1) wist Memphis als invaller maar weinig te overtuigen.

Van Gaal wil De Roon graag zien op een middenveld met Frenkie de Jong en Davy Klaassen, maar heeft ook een specifieke opdracht voor de controleur. "Het heeft ook te maken met een van de spitsen van Qatar, die zakt in. In de opbouw zal Frenkie de Jong dezelfde rol hebben, maar in balbezit tegenstander een andere." De middenvelder van Atalanta zal spits Almoez Ali dus in het gareel moeten houden. Akram Afif, de ander spits van Qatar, zoekt normaliter meer de diepte.

Van Gaal vindt het niet vreemd dat hij opnieuw voor een andere middenvelder kiest tegen Qatar. Tegen Senegal mocht Steven Berghuis het proberen naast De Jong, terwijl ook Teun Koopmeiners niet kon imponeren tegen Ecuador afgelopen vrijdag. "Waarschijnlijk gaan we tegen sterkere tegenstanders spelen. Ik probeer alles van alle kanten te bekijken. We spelen een toernooi, in principe krijg je dan alle smaken", aldus Van Gaal over het rouleren in de middelste linie.

FIFA World Cup
Nederland
2 - 0
Qatar

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
14
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
46
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties