Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: 'Ik ben teleurgesteld, want we hebben compleet gedomineerd'

Laatste update:

"Ik ben teleurgesteld. Ik ben niet blij. Ik ben teleurgesteld, want we hebben negentig minuten gedomineerd en hadden kunnen winnen. Ik heb mijn spelers verteld dat dit soort wedstrijden gewonnen moet worden als je kampioen wil worden, maar aan de andere kant ben ik ook blij om te zien dat we zo kunnen spelen", aldus Van Gaal, die zijn ploeg opnieuw moeite zag hebben met het benutten van kansen.

"Ja, maar dat weten we. Het is ook moeilijker tegen Leicester, want dat is een ploeg die hoog genoteerd staat. We hebben natuurlijk wel de kansen gehad om van hen te winnen. Als Memphis Depay die bal op het laatst bijvoorbeeld beter controleert, dan scoren we", zei Van Gaal. Middenvelder Bastian Schweinsteiger zei teleurgesteld te zijn in de manier waarop het tegendoelpunt van Jamie Vardy werd geïncasseerd.

"We weten dat hij zulke looplijnen maakt, dus we zijn niet blij met deze goal. Hij vloeide voort uit onze eigen hoekschop, dus onze verdediging zat op dat moment niet goed in elkaar. De timing van mijn treffer was wel goed, een minuut voor rust. Maar we zijn teleurgesteld dat we niet hebben gewonnen, want we hebben kansen gehad om een tweede te maken. Het is alleen niet makkelijk tegen Leicester, dit seizoen. Het moet beter, absoluut", sprak de Duitser.

Jamie Carragher is het met Schweinsteiger eens dat the Mancunians een hoger niveau moeten halen. "Ik heb nog nooit een slomer team van Manchester United in mijn leven gezien. Als je aan United denkt, dan denk je normaal gesproken aan snelheid en counteraanvallen, maar die snelheid hebben ze nu niet. Ik denk dat ze daarom naar Jamie Vardy moeten kijken. United had het met Vardy in de ploeg vandaag wel gered", zei de analyticus van Sky Sports.

Denk jij dat Louis van Gaal dit seizoen wordt ontslagen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties