Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Ik heb dat ook gedaan met spelers die jullie helemaal niet kennen'

Laatste update:

"Ik vind dit geen verrassing, want ik heb dit met meer spelers gedaan", verklaart de Nederlandse trainer. "Ik heb een relatie met veel spelers. Ik heb Ronald de Boer en Edgar Davids de kans gegeven op herstel of trainingen wanneer ze dat nodig hadden. Valdés is dus een van die spelers", aldus Van Gaal. Hij legt ook uit dat hij Robin van Persie vorig jaar door de medische staf van Oranje onder handen liet nemen.

"Dat was hetzelfde. En ik was toen niet eens trainer van Manchester United. Ik heb dit soort dingen altijd gedaan, niet alleen met grote spelers. Ook met spelers van wie jullie nog nooit gehoord hebben." Op de vraag of hij denkt dat er voor Valdés ruimte is voor meer dan alleen meetrainen, antwoordde Van Gaal bevestigend noch ontkennend. "Manchester United houdt altijd de ogen open."

Denk jij dat Víctor Valdés definitief aan de slag zal gaan bij Manchester United?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties