Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Ik heb het idee dat jullie een breuk willen forceren'

Laatste update:

"Niemand zou twijfels over Ed Woodward moeten hebben", zo verzekerde Van Gaal vrijdag. "Ik heb het idee dat jullie een breuk tussen Woodward en mij willen forceren. Nooit. Nooit, omdat ik elke dag door Ed op de hoogte wordt gehouden. Ik heb vertrouwen in hem."

Van Gaal had weinig zin om te reageren over het mislopen van Pedro. "Daar kan ik ook geen antwoord op geven. Dat weten jullie. Ik heb dat al eerder gezegd, het is een proces", benadrukte de Nederlander. "In een proces worden beslissingen genomen. Toen wij interesse hadden, was er geen enkel probleem. In verband met zijn transferclausule, dat was de makkelijkste transfer. Jullie kunnen schrijven wat jullie willen, maar we kunnen niet datgene zeggen wat we willen. Dat is het verschil."

Van Gaal benadrukte tegelijkertijd dat zijn interesse in de komst van Pedro overdreven is door de media in Engeland. "Het is mijn verantwoordelijkheid om de interesses van mijn club en mijn spelers te beschermen. Als je aan mij vraagt of Pedro in het profiel van Manchester United past, dan kan ik niet liegen. Dan zeg ik 'ja'. Maar ik zeg dan niet dat ik ook daadwerkelijk interesse heb. Dat is het verschil."

Louis van Gaal kwam vandaag op een persconferentie lekker bot uit de hoek toen een journalist wederom een vraag stelde over een onderwerp waar hij al antwoord op had gegeven! ??

Posted by voetbalzone on vrijdag 21 augustus 2015

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties