Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Ik heb Memphis gezegd dat hij niet té graag moet willen'

Laatste update:

Sergio Romero, Matteo Darmian, Morgan Schneiderin en Memphis Depay begonnen allemaal in de basis bij United en in de tweede helft mocht ook Bastian Schweinsteiger zijn vuurdoop beleven. "Het was een lastige wedstrijd, met twee teams die graag druk wilden zetten. Iedereen was daardoor steeds maar kort aan de bal", had Van Gaal gezien. "De spelers die hun debuut maakten deden het goed, ik vond dat met name Darmian goed speelde. Zeker wanneer Spurs aan de bal was."

Ook voor doelman Romero had Van Gaal een compliment in huis. De Argentijn werd deze zomer aangetrokken en verving David de Gea onder de lat, omdat de Spanjaard met zijn hoofd niet bij Manchester United zit. "Hij heeft vandaag de nul gehouden en hij had een paar geweldige reddingen in huis", sprak Van Gaal lovend. Hij noemde ook Depay, die tot twintig minuten voor tijd bleef staan en daarna plaatsmaakte voor Ander Herrera.

"Ik heb tegen Memphis gezegd dat hij niet té graag moet willen", aldus de trainer. "En Schweinsteiger heeft heel veel ervaring, maar zoiets als vandaag heeft ook hij nog nooit meegemaakt, deze ervaring op Old Trafford", sloot Van Gaal de persoonlijke beoordelingen af. "De druk die we zetten was goed en uit die druk is het enige doelpunt gemaakt, dus ik denk dat we hier kunnen spreken van een verdiende overwinning. Ik vond het een speciale dag, op mijn verjaardag. Als je verliest, is het geen leuke dag. Dan loop je niet meer lachend rond."

-
Vond jij Memphis Depay te gretig tegen Tottenham?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties