Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal in gesprek over terugkeer naar Bundesliga'

Laatste update:

De 65-jarige Van Gaal tekende in 2014 een driejarig contract bij Manchester United, dat in principe zijn laatste club als trainer zou gaan worden. De oefenmeester werd echter na twee weinig succesvolle jaren ontslagen en heeft geen goed gevoel over gehouden aan het einde van zijn trainersloopbaan. Van Gaal wil veel liever met een succes(je) afsluiten.

Nu is Van Gaal dus in beeld bij Werder Bremen, dat nog geen enkel punt heeft gehaald in de Bundesliga en onderaan staat. Viktor Skripnik werd al na drie speelronden ontslagen en Van Gaal zou Werder dus moeten gaan helpen om weer te klimmen op de ranglijst. Andere kandidaten die worden genoemd zijn Andre Breitenreiter en Markus Gisdol.

Ik zou Louis van Gaal graag bij Werder Bremen willen zien werken

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
3
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
3
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties