Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal kan dankzij Koeman bizar miljoenenbod uit Hull verwachten'

Laatste update:

Long moet in het St Mary's de aanvalspartner van Graziano Pellè worden, nadat Koeman en consorten eerder nul op het rekest kregen van Javier Hernández van Manchester United. Hull City moet zodoende op zoek naar een opvolger van Long, maar denkt niet aan Hernández. The Tigers richten hun vizier op Danny Welbeck en zijn bereid om 17,5 miljoen euro over te maken; een clubrecord.

Louis van Gaal zal Manchester United voornamelijk in een 3-5-2-opstelling laten spelen en daarin is geen plaats voor Welbeck, die opnieuw Robin van Persie en Wayne Rooney voor zich moet dulden. Daar de Old-Trafford-club komend seizoen niet in Europa actief is, is de kans groot dat Welbeck vrij weinig aan spelen zal toekomen. De Engels international wil zijn plaats in de nationale selectie niet kwijt, maar het is maar de vraag of hij het ziet zitten om naar de nummer zestien van afgelopen seizoen te gaan.

Denk jij dat Danny Welbeck deze zomer bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties