Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal keek 'met plezier' naar verrichtingen van toptalent Usami

Laatste update:

De pas achttienjarige Usami staat in Japan onder contract bij Gamba Osaka, dat Bayern al eerder nul op het rekest zou hebben gegeven. Hij werd onlangs tot Talent van het Jaar in de J-League verkozen en heeft reeds 29 wedstrijden en zeven goals achter zijn naam staan. Mocht hij naar Bayern gaan, dan zal hij afwisselend voor Bayern München en FC Bayern II uitkomen.

"Ik heb met plezier naar zijn verrichtingen gekeken", vertelt Van Gaal woensdag aan BILD. "Hij was zonder meer een optie geweest voor de positie van nummer tien. Hij is een groot talent, maar Bayern is zeker niet de enige geïnteresseerde club. Ik ben overigens van mening dat we vaker in Japan moeten scouten. Daar zijn spelers nog betaalbaar en Japanners hebben een zeer goede Profi-Kultur."

De Bundesliga-clubs voegen de laatste jaren steeds vaker een Japanner toe aan de gelederen. Shinji Kagawa (Borussia Dortmund), Makoto Hasebe (VfL Wolfsburg), Atsuto Uchida (Schalke 04), Tomoaki Makino (1. FC Köln) en Kisho Yano (SC Freiburg) zijn daar goede voorbeelden van.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties