Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal krijgt groen licht voor recordtransfer Bale'

Laatste update:

Bale was anderhalf jaar geleden al in beeld bij United, maar besloot destijds om Tottenham Hotspur te verruilen voor Real Madrid. Zaterdagavond scoorde de Welshman nog in de gewonnen WK-finale tegen San Lorenzo en eerder scoorde hij al in de finales van de Copa del Rey en Champions League. Bale is dus belangrijk voor zijn Spaanse werkgever, maar toch wordt er veel gespeculeerd over een transfer en een mogelijke terugkeer naar Engeland.

United wordt nog vaak gelinkt aan de snelheidsduivel en volgens de Sunday Express staat het licht op groen voor een miljoenentransfer. Bale is inmiddels op de hoogte van de plannen van United, dat bereid zou zijn om het transferrecord te breken voor de linkspoot. Bale is op dit moment al de duurste speler ter wereld: Real betaalde in de zomer van 2013 zo'n honderd miljoen euro aan Tottenham. Beweerd wordt dat de wereldkampioen wel wil meewerken aan een nieuwe miljoenentransfer van Bale en dat zij vervolgens Eden Hazard van Chelsea wil kopen.

Op het moment is Ángel Di María de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van United: hij werd in de afgelopen transferperiode voor zo'n 75 miljoen euro overgenomen van Real. De Spanjaarden kunnen nu dus opnieuw flink verdienen aan Van Gaal en co, want het bedrag dat voor Bale moet worden betaald, gaat zeker in de negen cijfers zitten. United zou zich naast de 25-jarige Welshman ook nog willen versterken met Mats Hummels van Borussia Dortmund en Kevin Strootman van AS Roma.

Manchester United moet het transferrecord breken, als blijkt dat Gareth Bale haalbaar is

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties