Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal lacht zich dood: 'Ha-ha-ha! Dat dit met jou moet gebeuren, Valentijn!'

Laatste update:

Uiteindelijk was Van Gaal overigens zo sportief om alsnog antwoord aan Driessen te geven. De bondscoach was sowieso goedgemutst en ging op de persconferentie mee in de kritiek op het spel van Oranje, afkomstig van met name de aanwezige internationale pers. "Ik kan me vinden in de kritiek", aldus Van Gaal, die echter weigert van zijn 5-3-2-systeem af te vallen, ondanks de hoorbare roep om 4-3-3. "Ik heb anderhalf jaar over mijn systeem nagedacht. Het zou kunnen dat ik op een gegeven moment ga aanpassen, maar daar zie ik nu de noodzaak nog niet van in."

Nederland kwam uiterst goed weg met een 1-1 gelijkspel tegen Ecuador. "Ja, ik vind dat wij zeker in balbezit weer een slechte ouverture hebben gegeven. Ecuador was in principe veel feller in de duels, ze wonnen elk duel. Dan krijg je een moeilijke wedstrijd." Van Gaal telt zeker ook zijn zegeningen. "We gaven iedere keer de bal aan de verkeerde kleur. Dan is het knap hoe wij nog deze wedstrijd uitgespeeld hebben. We hebben niet verloren, dat is ook belangrijk."

Hoewel Van Gaal de prestatie van Oranje zwaar ondermaats vindt, ziet de keuzeheer ook een trend. "Mijn indruk is dat op dit WK elke wedstrijd moeilijk is. Dat zie je aan de uitslagen: vaak 0-0 en over het algemeen kleine overwinningen. Qatar speelt ook in een 5-3-2-systeem. Dus je krijgt dan meer een schaakwedstrijd. Niet altijd leuk om naar te kijken, maar het is wel een manier om verder te komen."

Meer nieuws

Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
0
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
11
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
3
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
3
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
108
Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune
19

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties