Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal legt toekomst vast in vier uur durend overleg met eigenaren'

Laatste update:

Van Gaal zou uitgelegd hebben waar hij de club in 2020 wil hebben en hoe hij van plan is de club daar te krijgen. De clubleiding was onder de indruk van de teksten van Van Gaal, die zijn carrière af zou willen sluiten in de Premier League. Van Gaal heeft het goed naar zijn zin en hij heeft zelfs spijt dat hij niet eerder naar Engeland is gekomen.

De 63-jarige Van Gaal tekende een contract voor drie seizoenen, maar hij is bereid om vijf seizoenen te blijven. Hij wil komende zomer wel de bezem door de selectie halen. Tal van spelers mogen vertrekken, terwijl onder anderen Kevin de Bruyne (VfL Wolfsburg), Mats Hummels (Borussia Dortmund) en Kevin Strootman (AS Roma) gezien worden als versterking.

Louis van Gaal is op dit moment de juiste man voor Manchester United

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties