Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal mag transferrecord breken bij Manchester United

Laatste update:

Mogelijk gaat Louis van Gaal er voor zorgen dat Bale van de eerste plaats wordt gestoten. De manager van Manchester United heeft van algemeen directeur Ed Woodward te horen gekregen dat hij het transferrecord mag breken, als daar de juiste speler voor United van kan worden binnengehaald. "We zijn niet bang om veel geld uit geven op de markt", zegt hij tegen The Guardian. "Of het transferrecord wordt gebroken of niet, daar kijken wij niet echt naar. Wij kijken naar de speler, en of de manager denkt dat hij een ster kan worden bij United."

United betaalde al ruim zeventig miljoen euro voor de komst van Luke Shaw en Ander Herrera, maar lijkt dus nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. "Ik blijf bij wat ik eerder heb gezegd: er is geen vastgesteld transferbudget", aldus Woodward. "We staan er financieel gezien ontzettend goed voor en we kunnen grote spelers halen. Maar dat betekent niet dat we het geld zomaar neersmijten. In de afgelopen maanden hebben onze scouts veel spelers bekeken en Louis is onze manager, hij neemt de uiteindelijke beslissing. Ik ga geen speler kopen die onze coach helemaal niet wil hebben."

Van Gaal zal in ieder geval nog een centrale verdediger moeten halen, nu Rio Ferdinand en Nemanja Vidic de club hebben verlaten, en de namen van Mats Hummels en Stefan de Vrij worden veelvuldig genoemd. Ook Daley Blind zou in beeld zijn bij United, om de concurrentie aan te gaan met Shaw, en verder wordt middenvelder Arturo Vidal van Juventus met de Engelse recordkampioen in verband gebracht. Andere namen die nu vallen zijn die van Ángel Di María (Real Madrid), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain) en Juan Cuadrado (Fiorentina).

Denk je dat Louis van Gaal het transferrecord gaat breken bij Manchester United?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties