Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal mag voor 315 miljoen euro aan 'Van Gaalacticos' halen'

Laatste update:

In januari zal Manchester United minimaal 125 miljoen euro (The Daily Telegraph, The Daily Mail) uitgeven en daar komt volgend jaar zomer nog eens minimaal 190 miljoen euro bovenop (the Guardian, The Express). De familie Glazer zou inmiddels tot de conclusie zijn gekomen dat Van Gaal de aangewezen persoon is om Manchester United weer terug aan de top te brengen. De Premier League-club won de laatste vier wedstrijden en is inmiddels weer serieus in de race voor minimaal een plek bij de eerste vier.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

De selectie van Manchester United zal volgens de media forse wijzigingen ondergaan. Op de verlanglijst van the Mancunians prijken in ieder geval twee landgenoten van Van Gaal: Arjen Robben (Bayern München) en Kevin Strootman (AS Roma). Van Gaal kan lezen en schrijven met Robben: het tweetal werkte samen bij Bayern München en het Nederlands elftal. Strootman was al eerder in beeld op Old Trafford, maar de middenvelder maakte vorig jaar zomer de overstap van PSV naar AS Roma. Ook hij kent Van Gaal van Oranje.

Robben en Strootman zijn niet de enige voetballers die Manchester United van nieuwe impulsen moeten voorzien. Diego Godín (Atlético Madrid), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Daniel Alves (Barcelona), Nathaniel Clyne (Southampton) en Marco Reus (Borussia Dortmund) zijn ook in beeld. Van Gaal mocht afgelopen zomer bij zijn komst al grof geld uitgeven. Met Ángel di Maria (Real Madrid) als duurste aankoop (75 miljoen euro) gaf de recordkampioen van Engeland, momenteel vierde op de ranglijst, ongeveer 190 miljoen euro uit aan aanwinsten.

Veel voetballers van Manchester United zijn aan hun laatste contractjaar op Old Trafford bezig. Anders Lindegaard, Anderson, Nani, Javier Hernández, Tom Cleverley, Nick Powell, Wilfried Zaha, Reece James en Michael Keane zullen in 2015/16 naar verluidt niet meer op de loonlijst staan. Of hun aflopende contract wordt niet verlengd of Manchester United zal tegen bijna elke prijs medewerking verlenen aan een transfer. Radamel Falcao, die dit seizoen gehuurd wordt van AS Monaco, heeft tot april de tijd om ervoor te zorgen dat de clubleiding de optie tot koop licht.

Het bestuur gaat ook op andere gebieden een drukke zomer tegemoet. Robin van Persie, Ashley Young, Phil Jones, Chris Smalling en Rafael hebben immers een contract tot 30 juni 2016. Over enkele maanden zal duidelijk worden of het vijftal toekomst heeft op Old Trafford en/of bereid is om bij te tekenen.

Louis van Gaal helpt Manchester United aan minimaal één landstitel

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
5
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties