Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal: 'Malloten die met hun handen staan te wapperen, snap ik niet'

Laatste update:

"Zie je nu aan Frank de Boer: die heeft het goed opgebouwd en dat gaat zijn vruchten afwerpen, denk ik", vervolgt Van Gaal in het dagblad. "In de top van het voetbal krijg je niet zomaar de tijd om het te leren." Het ultieme doel van een coach is, om spelers totaal onafhankelijk te laten opereren, waardoor de coach zichzelf als het ware overbodig maakt. "Als spelers zelf de beslissing nemen en de verantwoordelijkheid dragen. Dan heb ik alleen nog invloed met mijn wissels."

"Ik zit eigenlijk altijd alleen maar rustig langs de kant, want kan toch niks uitrichten", stelt de coach. "Daarom snap ik al die malloten niet, die na vijf minuten al met hun handen staan te wapperen langs de lijn." Van Gaal vindt zich in de essentie compromisloos. "Je werkt binnen een bepaald raamwerk. Als spelers je daar niet meer in volgen, dan stop ik als coach. Is vaker gebeurd in mijn loopbaan. Ik begin nooit met regels, kijk eerst hoe spelers met elkaar omgaan. Dan pas ga je regels afstemmen op de groep."

Meer nieuws

'Overmars kan 17-jarige groeibriljant met grote winst verkopen aan topclub'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties