Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Gaal moet een spreekverbod hebben, die zelfingenomen preken trek ik niet'

Laatste update:

De analist noemt Van Gaal 'een vreselijke man, maar een hartstikke goede coach'. "Dat heeft hij met de derde plaats op het WK in Brazilië bewezen. Toen had hij ook een niet al te best elftal, maar heeft hij het optimale eruitgehaald. Dat heeft hij bijna bij elke club gedaan", luidt het eerste deel van Derksens argumentatie. De 73-jarige tv-persoonlijkheid voegt in zijn tweede deel toe dat hij 'nog nooit een voetballer die bij het Nederlands elftal heeft gezeten, kritiek heeft horen uiten op Van Gaal'.

Derksen kan zich bovendien vinden in de keuze om Jasper Cillessen niet mee te nemen naar Qatar. "Een jongen die dan wel een paar ballen kan tegenhouden, maar schijnbaar de sfeer bederft als hij vijf weken met een groep in een hotel zit. Kan Louis niet gebruiken. Het is alleen niet te hopen dat de keeper van dienst nu grote fouten gaat maken. Dan roept het hele land om Cillessen."

Wat er bij Derksen schuurt is hoe Van Gaal zich presenteert naar de media. De 71-jarige keuzeheer haalt regelmatig de lachers op zijn hand door markante uitspraken of gekibbel met journalisten. "Ik heb 'm nog nooit op onzin over voetbal kunnen betrappen, maar daarbuiten zou Van Gaal een spreekverbod moeten hebben. Die zelfingenomen preken trek ik niet. En zodra hij begint over de filosofie van het totale mens-principe, zet ik de tv uit", luidt Derksens slotsom.

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
10
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
28
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties